Euskara
Castellano
Menu
Nortzuk gara
Gure platera gure aukera
Nor da nor?
Atxikimenduak
Atxikitu zaitez
GOZO II
SUKALDEAK
Praktika Onak
Tokiko, estatuko eta nazioarteko praktika onak
Kataluniako eskola-jantokiak: bidaiaren kronika
Larrabetzuko eskola-jantokia erreferentziazko eredu
Kanariar uharteetako «Ecocomedores» esperientzia
Markinako Bekobenta eskolako jantokia
Eskola-jantokiaren kudeaketa berreskuratu du Markinako eskolak
Orduñako esperientzia pilotua
Erandioko Altzaga Ikastolako IGEari elkarrizketa
Kudeaketa propioak hilabete Laukarizko eskolan
ALLENDE SALAZAR - GERNIKA
Esperientzien mapa
Argitalpenak
Buletin digitala
Gure platera, gure aukera
Beste batzuk
Kontaktua
Euskara
Castellano
GOZO II jardunaldien kronika
Eskoletako jantokiak: Blokeoa blokeatu ondoren
Murumendi eskolako baratzak elikadura osasungarriari buruzko edukiak lantzeko aukera ematen du
Batu eta eratu, elikadura-transiziorako tresnak sortzen
Senegalgo nekazaritzako elikagaien sistemaren eraldaketa
Ezagutu Alex Azpiri, Berton Bertokoa taldeko kidea
Ezagutu Ainhoa Narbaiza, Ereindajan-Bergarako ordezkaria
GOZO II, eskola-elikadura osasungarri eta iraunkorrari buruzko nazioarteko jardunaldiak urrian
Sarea Sortzen II topaketaren kronika
Sarea Sortzen II, eskola-jangelak eraldatzeko ekimenen topaketa ekainaren 25ean Bergaran
« Prev
1
…
3
4
5
6
7
…
18
Next »
×
Close
Search